Årets Rotarypris!
Rotary är världens största yrkesnätverk som verkar för fred och förståelse i världen! Ett av Rotary Internationals största projekt har varit och är alltjämt att utrota polio i världen genom en mångmiljardsatsning kallad PolioPlus.

Medlemmarna kallas rotarianer och är organiserade i självständiga grupper runt om i världen. Var du än kommer i världen kan du delta i ett Rotarymöte och få nya kontakter.

I Skurup är vi en förening som träffas varje måndagskväll på Hansahus. Efter fika bjuds vi på varierande och spännande föredrag. Vi har också små kommittéer som träffas ”hemma hos” och detta gör oss till en fast sammanhållen grupp!

Låter detta kul? Är du nyfiken på att veta mer? Ta då kontakt med vår president Roland Jönsson tel. 073- 347 70 61

Årets Rotarypris!

Skurups Rotaryklubb delar varje år ut ”Årets Rotarypris” som ska gå till en person eller organisation i Skurups Kommun som har gjort gott för kommunen och dess invånare utan tanke på egen vinning.

Priset, på 6 000:-, delas ut i samband med Nationaldagsfirandet i Skurup.

Vi tar gärna emot förslag till lämpliga kandidater till priset redan nu.

Du skickar in ditt förslag till Eva Bergstrand, roddehof@gmal.com. Ange namn på föreslagen person/organisation samt deras (mail)adress och telefonnummer. Skriv också gärna ditt eget namn och mailadress.

Rotary förbehåller sig rätten att utifrån inkomna förslag själva utse vinnaren.